Eğitim

Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürü Albak’tan Yeni Eğitim Yılına Mesaj

İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, 2024-2025 eğitim yılı için Osmaniye'deki eğitim camiasına umut dolu bir açılış mesajı yayımladı.

Abone Ol

Yeni Eğitim Yılına Coşkulu Başlangıç

Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının başlaması münasebetiyle bir açılış mesajı yayımladı. Albak, yeni yılın ülkeye, ilimize ve eğitim camiasına hayırlı olmasını temenni ederek, eğitimdeki gelişim hedeflerini vurguladı.

Eğitim, Gelişimin Temel Taşıdır

Aydın Albak, mesajında, eğitim düzeyinin bir toplumun gelişmişlik düzeyinin göstergesi olduğunu belirterek, günümüz güçlü ülkelerinin eğitime verdikleri önemle gelişim sağladığını ifade etti. Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli çerçevesinde öğrencileri düşünen, araştıran ve üretken bireyler olarak yetiştirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Öğretmenlerimizin Rolü Önemli

Albak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün "Öğretmenler! Yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır." sözünden hareketle, öğretmenlerin ülkenin geleceğini inşa etmedeki onurlarına değindi. Eğitimdeki teknolojik gelişmelere rağmen öğretmenlerin özverili çalışmalarının devam edeceğine inandığını vurguladı.

Öğrencilere Başarılar Diledi

Mesajında, öğrencilerin geleceğin umudu olduğunu belirten Albak, her öğrencinin içinde var olan cevherin farkında olduklarını ve bu yıl da onlara destek olacaklarını söyledi. Öğrencilerin başarılarının ve deneyimlerinin kendilerini gururlandıracağına inandığını ifade etti.

Velilerle İşbirliği Vurgusu

Velilere de seslenen Albak, öğrencilerin zamanlarının büyük bir kısmının okul dışındaki alanlarda geçtiğini hatırlatarak, velilerin okul-aile işbirliğine önem vermesi gerektiğini belirtti. Bu işbirliği ile öğrencilerle daha sağlıklı iletişim kurulacağına ve huzurlu sınıflar oluşturulacağına dikkat çekti.

Başarılar ve Sağlık Dilekleri

Aydın Albak, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı için Milli Eğitim yöneticilerine, okul idarecilerine, öğretmenlere, öğrencilere ve velilere huzurlu, sağlıklı ve başarılı bir yıl diledi. Yeni eğitim yılının başarılı geçmesini temenni ederek, tüm eğitim paydaşlarına başarılar ve sağlık diledi.