Çevre

Osmaniye Belediyesi'nden Temizlik Seferberliği

Osmaniye Belediyesi, cadde ve sokaklarda temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Vatandaşlardan duyarlılık bekleniyor.

Abone Ol

Osmaniye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehrin dört bir yanında aralıksız temizlik çalışmalarına devam ediyor.

Ana arterlerden ara sokaklara kadar biriken ağaç dalları ve molozlar, iş makineleri yardımıyla toplanırken yol ve kaldırımlara atılan çöpler de büyük bir titizlikle süpürülerek temizleniyor.

Bu kapsamda Adnan Menderes Mahallesi Atatürk Caddesi'nde devam eden genel temizlik çalışmalarını yerinde inceleyen Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet, esnaf ve vatandaşlarla da bir araya geldi. Çenet, esnafla sohbet ederek hayırlı işler dileklerinde bulundu.

Başkan İbrahim Çenet, kent genelinde eş zamanlı yürütülen temizlik seferberliği hakkında açıklamalarda bulunarak, "Caddelerimizi, sokaklarımızı, kaldırımlarımızı temizliyoruz. Osmaniye'mizi özellikle şu sigara izmaritinden kurtarmamız lazım. Yollara ve kaldırımlara izmarit çok atılıyor. Lütfen çöplerimizi çöp kovalarına atalım. Yaşanabilir bir Osmaniye için ekiplerimizle birlikte vatandaşlarımız el ele olmalı. Sokaklarda bizim evimiz, çevremizi temiz tutmak hepimizin sorumluluğu" diye konuştu.

Temizlik seferberliği, şehir genelinde hız kesmeden devam ederken, Osmaniye halkı da bu çalışmalara destek veriyor. Vatandaşlardan gelen olumlu geri bildirimler, Osmaniye Belediyesi’nin temizlik faaliyetlerine olan desteği arttırıyor.