Spor

Osimhen İçin Ada'da Transfer Yarışı! Arsenal ve Chelsea Peşinde

Galatasaray'ın kiralık yıldızı Victor Osimhen, Premier Lig devleri Arsenal ve Chelsea'nin transfer hedefi oldu. Ocak ayında rekabet başlayacak.

Abone Ol

Galatasaray'ın Yıldızı Osimhen’e Ada’dan Dev Talipler! Arsenal ve Chelsea Yarışta

Galatasaray’ın yaz transfer döneminde Napoli’den kiralık olarak kadrosuna kattığı yıldız golcü Victor Osimhen, performansıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ederken, Avrupa devlerinin radarına girmeye başladı. İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Premier Lig’in iki büyük kulübü Arsenal ve Chelsea, Ocak ayında Osimhen’i transfer etmek için harekete geçmeye hazırlanıyor.

Osimhen Galatasaray’da Göz Doldurdu

Galatasaray, yaz transfer döneminin son günlerinde Napoli’den kiralık olarak aldığı Victor Osimhen ile büyük bir transfer başarısına imza atmıştı. Yıldız futbolcu, Süper Lig’in 6. haftasında oynanan Kasımpaşa maçında sarı-kırmızılı formayla ilk gollerini atarak büyük ses getirmişti. Ancak aynı maçta yaşadığı sakatlık sebebiyle oyundan çıkmak zorunda kalan Osimhen, UEFA Avrupa Ligi’ndeki Rigas Skola maçında oynayamazken, Süper Lig’deki Alanyaspor karşılaşmasında da forma giyemeyecek.

Arsenal ve Chelsea’nin İlgisi

İngiltere basınında yer alan iddialara göre Arsenal, gol yollarında daha etkili bir bitirici arayışında ve Victor Osimhen, Londra ekibinin Ocak ayında transfer etmek istediği öncelikli isimlerden biri. Gabriel Jesus ve Kai Havertz gibi isimlerden beklenen verimi alamayan Arsenal, devre arasında bu açığı kapatmak istiyor. Diğer yandan Chelsea’nin de Osimhen’e uzun zamandır ilgi gösterdiği ve Ocak ayında bu transfer için Arsenal ile ciddi bir rekabete gireceği belirtildi.

Ocak ayı transfer dönemi yaklaşırken, Premier Lig devlerinin Victor Osimhen için harekete geçmesi Galatasaray’ın yıldız oyuncusunun geleceği hakkında önemli soru işaretleri yaratıyor.