Spor

Nicola Zalewski'nin Kadroya Dönmesi İçin Tek Şart

Roma Teknik Direktörü De Rossi, Zalewski'nin kadroya dönmesi için tek şartın sözleşme yenileme olduğunu duyurdu.

Abone Ol

Nicola Zalewski İçin Tek Şart: Sözleşme Yenileme

Roma'da kadro dışı bırakılan Nicola Zalewski ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Roma Teknik Direktörü Daniele De Rossi, genç futbolcunun kadroya dönmesi için belirli bir şart öne sürdü. De Rossi, Zalewski'nin kadroya geri dönmesinin tek şartının sözleşme yenilenmesi olduğunu açıkladı.

Gelişmeler:

Roma'nın genç yeteneği Nicola Zalewski, geçtiğimiz günlerde kadro dışı kalmıştı. Galatasaray'ın transfer etmek için uzun süre uğraş verdiği ancak teklifi kabul etmeyen Zalewski ile ilgili son gelişmeler, Roma Teknik Direktörü Daniele De Rossi tarafından paylaşıldı.

De Rossi, Genoa ile oynayacakları karşılaşma öncesinde yaptığı açıklamada, "Zalewski'nin kadroya dönmesi için sözleşme yenileme konusunda bir anlaşma sağlanması gerekiyor. Bu konuda yapılacak görüşmeler sonucunda anlaşma sağlanırsa, Zalewski'nin kadroya geri döneceğini düşünüyorum. Ancak bu, Nicola ve kulüp arasında yapılacak bir görüşme konusu" dedi.

Teknik direktör De Rossi'nin açıklamaları, futbolseverler ve medya tarafından dikkatle izlendi. Nicola Zalewski'nin Roma'daki geleceği, bu sözleşme yenileme görüşmelerinin sonucuna bağlı olarak netlik kazanacak. Sözleşme yenileme konusunda herhangi bir anlaşma sağlanamazsa, Zalewski'nin kadroda yer alması beklenmiyor.

Gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz.