Genel

MHP Kilis İl Başkan Yardımcısı Uncuoğlu Oldu

MHP Kilis teşkilatında düzenlenen İl Genel İstişare Toplantısı'nda, gazeteci Şükrü Uncuoğlu basından sorumlu il başkan yardımcısı olarak atandı. Uncuoğlu, teşekkürlerini sunarak, yeni görevine başladı.

Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kilis İl Başkanlığı, Milletvekili Mustafa Demir’in de katılımıyla Grand Aykanat Salonu’nda İl Genel İstişare Toplantısı düzenledi. Toplantıya yoğun katılım sağlandı ve önemli kararlar alındı.

Toplantının sonunda, MHP Kilis İl Teşkilatı'nda görev alacak kişilere yeni görev dağılımları yapıldı. Bu çerçevede, Vizyon Havadis Gazetesi ve Hududeli Gazetesi muhabiri Şükrü Uncuoğlu, MHP’de Basından Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevine atandı.

Uncuoğlu, görev belgesini MHP Kilis İl Başkanı İbrahim Halil Yılmaz ve Merkez İlçe Başkanı Halil Karaoğlu’ndan aldı. Bu önemli görevi üstlenen Uncuoğlu, yaptığı açıklamada teşekkürlerini ileterek şu sözleri kaydetti:

"Şahsımı Medya İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığına layık gören başta Milletvekilimiz Sayın Mustafa Demir’e, İl Başkanımız İbrahim Halil Yılmaz’a ve Merkez İlçe Başkanımız Halil Karaoğlu’na teşekkür ediyorum."

Toplantıda Görev Dağılımı Yapıldı

Toplantıda, partinin yeni dönem stratejileri tartışılırken, çeşitli görevler için yönetim kadrosundaki isimlere sertifika ve görev belgeleri verildi. Katılımcılar, MHP'nin Kilis’teki çalışmalarının daha da güçlenmesi için çeşitli önerilerde bulundu.