Spor

Mehmet Demir: "Bizim Çocuklarla Bir Kez Daha Gurur Duyduk"

İyi Parti 28. Dönem Osmaniye Milletvekili Adayı Mehmet Demir’den Milli Takıma Tebrik Mesajı

Abone Ol

İyi Parti 28. Dönem Osmaniye Milletvekili Adayı ve önceki dönem Genel İdare Kurulu Üyesi Mehmet Demir, A Milli Futbol Takımı’nın EURO 2024’te Avusturya’yı 2-1 mağlup ederek çeyrek finale çıkmasını büyük bir coşkuyla karşıladı. Demir, sahada verdikleri mücadele ve sağlam savunmalarıyla tarih yazan millî futbolcuları tebrik etti.

Mehmet Demir: "Bizim Çocuklarla Bir Kez Daha Gurur Duyduk"

Mehmet Demir, yaptığı açıklamada, “Sahada verdikleri mücadeleyle ve duvar gibi savunmasıyla bugün Avrupa Futbol Şampiyonası'nda âdeta tarih yazan ve Avusturya'yı 2-1'lik bir skorla mağlup eden A Millî Futbol Takımımızın her bir futbolcusunu ayrı ayrı tebrik ediyorum. Çeyrek finalde Hollanda'yla yapacağımız karşılaşmada başarılar diliyorum. Sizlerle bir kere daha gurur duyduk! Sağ olun, var olun Bizim Çocuklar,” ifadelerini kullandı.

Çeyrek Final İçin Başarı Dilekleri

Milli takımın çeyrek finaldeki rakibi Hollanda ile yapacağı karşılaşma öncesinde başarı dileklerini ileten Demir, millî takımın yanında olduğunu belirtti. Türkiye’nin EURO 2024 yolculuğunda gösterdiği başarıyı büyük bir memnuniyetle takip ettiğini söyleyen Demir, millî futbolcuların çeyrek finalde de aynı azim ve kararlılıkla mücadele edeceğine inandığını ifade etti.

Milli Takıma Tam Destek

Mehmet Demir, açıklamasında millî takıma olan desteğini yineleyerek, “Milli takımımızın her zaman arkasındayız. Onların sahada gösterdiği çaba ve azim, bizlere büyük bir gurur ve mutluluk veriyor. Çeyrek finalde de aynı başarıyı göstereceklerine inanıyorum. Bizim Çocuklar, her zaman yanınızdayız,” dedi.

Osmaniye'de Büyük Sevinç

Milli takımın başarısı Osmaniye’de de büyük bir sevinçle karşılandı. Vatandaşlar, milli takımın çeyrek finale çıkmasını coşkuyla kutladı. Mehmet Demir’in tebrik mesajı, Osmaniyeliler tarafından da büyük bir memnuniyetle karşılandı. Şehirdeki futbolseverler, çeyrek finaldeki Hollanda maçını heyecanla bekliyor.

Türkiye'nin Çeyrek Finaldeki Rakibi Hollanda

Türkiye’nin çeyrek finaldeki rakibi Hollanda ile oynayacağı kritik maç, 6 Temmuz Cumartesi günü saat 22.00’de gerçekleşecek. Tüm Türkiye gibi Osmaniye halkı da bu önemli karşılaşmayı büyük bir heyecanla bekliyor. Mehmet Demir ve Osmaniye halkı, millî takımın zaferine olan inancını sürdürüyor.