Genel

Gençlere Kapsamlı Atölyeler: Antalya’dan Osmaniye’ye 9 İl’de Kariyer Kampları

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, GSB yurtlarında kalan gençlere yönelik kariyer ve motivasyon kamplarının düzenleneceğini açıkladı.

Abone Ol

Bakan Bak, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı duyuruda, “GSB yurtlarımızda kariyer ve motivasyon kampları başlıyor. 19 Ekim-8 Aralık tarihleri arasında, potansiyelinizi keşfetmeniz ve kendinizi geliştirmeniz için kariyer planlamadan kişisel gelişime pek çok alanda hizmet verecek atölyelerimiz ile sizlerle olacağız,” ifadelerini kullandı.

Kariyer kampları; Antalya, Aydın, Bursa, Kastamonu, Kırşehir, Mersin, Manisa, Osmaniye ve Rize’de gerçekleştirilecek. Her kamp döneminde düzenlenecek atölye çalışmaları ve çeşitli etkinliklerle gençler, kendilerini daha iyi tanıma ve kariyer hedeflerini belirleme fırsatına sahip olacaklar. Kamplara, belirtilen illerdeki GSB yurtlarında kalan 18-28 yaş aralığındaki gençler başvurabilecek.

Gençlere rehberlik etmenin ve motivasyonlarını artırmanın hedeflendiği bu kamplar, kariyer planlamadan kişisel gelişime kadar geniş bir yelpazede çeşitli alanlarda eğitimler sunarak, gençlerin geleceklerine yön vermelerine katkı sağlamayı amaçlıyor.