Spor

Geleceğin Spor Yıldızları Kadirli’de Buluşacak: Ulusal Turnuva Başlıyor

Osmaniye'nin Kadirli ilçesi, 30 Temmuz-1 Ağustos 2024 tarihlerinde ulusal çapta önemli bir spor etkinliğine ev sahipliği yapacak.

Abone Ol

Gazeteci ve spor adamı Resul Özdil’in organizatörlüğündeki Kadirli CAP Birlik ve Dayanışma Turnuvası, Van, Şanlıurfa, Muş ve Gaziantep'ten gelen takımları bir araya getirecek.

Turnuvaya, Kadirli Savrunspor ve Kadirli İdman Yurdu'da katılıyor ve 2010, 2011 ile 2012/2013 doğumlu sporcuların yeteneklerini sahada sergilemeleri için bir platform sağlıyor. Bu prestijli organizasyon, genç sporcuların performanslarını sergilemeleri için önemli bir fırsat sunacak.

Kadirli CAP Birlik ve Dayanışma Turnuvası organizatörü  Gazeteci ve spor adamı Resul Özdil “Turnuvanın düzenlenmesinde katkıda bulunan isimler arasında Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Kadirli Kaymakamı Erdinç Dolu, Kadirli Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Yusuf Çebi, Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürü Yılmaz Bal, Gençlik ve Spor İl Müdür Yardımcısı Yücel Erdoğan ve tüm Gençlik ve Spor Müdürlüğü personeline ayrıca, turnuvaya katkıda bulunan emektar hocalarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

Kadirli, bu turnuva ile sporun birleştirici gücünü ve gençlerin spor yoluyla gelişimini destekleyen önemli bir etkinliğe imza atacak. Spor severler ve ilgililer, bu heyecan verici organizasyonu kaçırmamak için Kadirli'ye davet ediliyor.