Genel

Düziçi’nde 60 Deprem Konutu Hak Sahiplerine Teslim Edildi

Osmaniye'nin Düziçi ilçesi Gökçayır Mahallesi'nde inşa edilen 60 deprem konutu, düzenlenen törenle hak sahiplerine teslim edildi.

Abone Ol

Törene Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy, Ak Parti Osmaniye İl Başkanı Sadi Binboğa ve Düziçi Kaymakamı Turgay İlhan katıldı.

Deprem Konutları Hak Sahiplerine Teslim Edildi, Düziçi Deprem Konutları, Osmaniye

Düziçi Gökçayır Mahallesi’nde yapımı tamamlanan deprem konutları, hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı. Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, ilk etapta teslim edilen 60 konutun anahtarlarını hak sahiplerine bizzat teslim etti. Tören sırasında Vali Yılmaz, vatandaşlarla sohbet ederek onların taleplerini dinledi.

Osmaniye’de Deprem Konutları Teslim Ediliyor, Deprem Konutları, Osmaniye

Törende konuşan Vali Yılmaz, “Düziçi’nde yapımı tamamlanan deprem konutlarımızın ilk anahtarlarını bugün teslim ediyoruz. Bu süreçte her gün 60 konutun teslimini gerçekleştirerek, toplamda 365 konutun teslimini tamamlamış olacağız. Radya temel üzerine inşa edilen, perde beton kullanılarak depreme dayanıklı hale getirilen bu konutlarımız, vatandaşlarımızın huzur içinde oturabilecekleri konforlu yapılar olarak tasarlandı. Tüm hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum,” ifadelerini kullandı.

Düziçi’nde Deprem Konutlarının Teslimi Devam Ediyor, Deprem Konutları Teslimi, Güvenli Yaşam Alanları

Anahtar tesliminin ardından Vali Yılmaz, hak sahibi bir vatandaşla birlikte teslim edilen daireyi gezdi ve “Güle güle oturun, hayırlı olsun,” dileklerinde bulundu. Teslim edilen konutlar, depremzedeler için güvenli ve konforlu yaşam alanları sunmayı hedefliyor.