Asayiş

Defne Samyeli'nin Kızı Derin Talu'ya Darp İddiası: Şok Detaylar Ortaya Çıktı!

Defne Samyeli’nin kızı Derin Talu, iş insanı Emircan Şahin ile yaşadığı ilişki sonrası darp edildiği iddialarıyla gündeme geldi.

Abone Ol

Olayın yeni ayrıntıları ortaya çıkarken, tartışmalı ayrılık sonrası iki taraf da birbirini suçladı.

Tartışma ve Darp İddiaları

Sabah Gazetesi'nden Atakan Irmak'ın haberine göre, Derin Talu, 4 aylık birliktelik yaşadığı Emircan Şahin tarafından darp edildiğini iddia etti. İddialara göre, geçtiğimiz yıl Emircan Şahin'in evinde yaşanan olay, Derin Talu'ya gelen bir mesaj üzerine çift arasında tartışmayla başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine, Şahin'in Talu'ya ağır hakaretlerde bulunduğu ve onu darp ettiği öne sürüldü.

Şahin'in, "Beni aldatırsan seni öldürürüm. Yazık sana o..., kaşar, y... meraklısı" şeklinde hakaretlerde bulunduğu, ikameti terk etmek isteyen Talu'ya müdahalede bulunarak kollarından tutup darp ettiği iddia edildi.

Hastaneden Darp Raporu Aldı

Darp edilen Derin Talu, sabah erken saatlerde hastaneye giderek darp raporu aldı ve şikayetçi oldu. Talu, kollarından aldığı darbelerin fotoğraflarını çekip dava dosyasına delil olarak sundu. Fotoğraflarda, Talu'nun kollarında, bileklerinde ve vücudunun çeşitli yerlerinde morluklar oluştuğu tespit edildi.

Emircan Şahin’in İddiaları

Emircan Şahin ise ifadesinde, olay günü ikametinde arkadaşının da bulunduğunu ve telefonuna gelen bir mesaj yüzünden tartıştıklarını belirtti. Şahin, Derin Talu’ya ayrılmak istediğini söylediğinde Talu’nun öfkeye kapılıp kendisine saldırdığını ve sırtını ısırdığını iddia etti. Şahin, arkadaşlarının sırtındaki ısırık izlerini gördüğünü ve asıl kendisinin darp edilerek mağdur olduğunu öne sürdü.

Adli Süreç Başladı

'Basit yaralama', 'hakaret' ve 'tehdit' suçlarını işlediği belirtilerek Emircan Şahin'in 5 yıla kadar hapsi isteniyor. Olayın detayları ve adli süreç, kamuoyunun dikkatini çekerken, her iki tarafın da savunmaları yargı tarafından değerlendirilecek.

Bu olay, Defne Samyeli’nin kızı Derin Talu’nun yaşadığı zor anları gözler önüne sererken, kamuoyunda kadına yönelik şiddet konusunda farkındalık yaratma konusunda da önemli bir örnek teşkil ediyor.