Genel

Başkan Saygılı: "30 Ağustos, Vatan Sevgimizin Ebedi Simgesidir!"

Osmaniye Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Saygılı, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Abone Ol

Saygılı, mesajında Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlüğe olan bağlılığını vurgularken, 30 Ağustos Zaferi'nin Türk tarihinin en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu belirtti.

Mustafa Saygılı, "Bundan 102 yıl önce, büyük bir kararlılık ve cesaretle yürütülen Kurtuluş Mücadelesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde zaferle taçlanmıştır. 30 Ağustos, milletimizin hürriyet ve istiklal aşkının simgesi olarak her daim yüreklerimizde yaşayacaktır" dedi.

Saygılı, ayrıca Osmaniyeli yetiştiriciler olarak, vatanın her karış toprağına sahip çıkmanın bilinciyle çalıştıklarını ve bu topraklar üzerinde elde edilen her başarının gurur kaynağı olduğunu ifade etti. "Aziz şehitlerimizin bizlere emanet ettiği bu cennet vatanı korumak ve yüceltmek en büyük sorumluluğumuzdur" diye ekledi.

Mesajının sonunda tüm Osmaniyeli vatandaşların 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlayan Saygılı, "Bu anlamlı günde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Zaferimiz kutlu, milletimiz var olsun!" ifadelerini kullandı.