Spor

Barış Alper Yılmaz Şoku! Kritik Young Boys Maçı Öncesi Kadrodan Çıkarıldı

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında İsviçre temsilcisi Young Boys ile karşılaşacak. Sarı-kırmızılı ekipte, önemli müsabaka öncesi Barış Alper Yılmaz’dan gelen haber, teknik heyeti zora soktu. Genç oyuncu, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle maç kadrosuna dahil edilmedi.

Abone Ol

Barış Alper Yılmaz Kadrodan Çıkarıldı

İsviçre'de oynanacak olan karşılaşma öncesi Galatasaray'da sakatlık ve hastalık sorunları yaşanıyor. Sarı-kırmızılıların, Young Boys karşılaşması öncesi kamp kadrosunu açıklamasıyla Barış Alper Yılmaz’ın kadroda yer almadığı görüldü. Kulüpten yapılan resmi açıklamada, “Bulantı, kusma ve ishal şikayetleri olan ve gıda zehirlenmesi geçirdiği tespit edilen Barış Alper Yılmaz, İsviçre’ye hareket eden kafilede yer almadı. Futbolcumuzun durumu yarın sabah yapılacak değerlendirmenin ardından netleşecek” ifadelerine yer verildi.

Diğer Eksikler ve Kadroda Yer Alan İsimler

Öte yandan, transfer görüşmeleri nedeniyle Süper Lig'de Hatayspor ve Konyaspor maçlarında forma giymek istemeyen Wilfried Zaha ile üst solunum yolları enfeksiyonu nedeniyle Konyaspor karşılaşmasında son anda kadrodan çıkarılan Derrick Köhn, Young Boys maçı için İsviçre’ye götürüldü. Teknik direktör Okan Buruk’un belirlediği kadroda şu isimler bulunuyor:

  • Kaleciler: Fernando Muslera, Batuhan Şen, Günay Güvenç
  • Savunma Oyuncuları: Leo Dubois, Derrick Köhn, Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Elias Jelert, Metehan Baltacı
  • Orta Saha Oyuncuları: Kerem Aktürkoğlu, Kerem Demirbay, Berkan Kutlu, Gabriel Sara, Hakim Ziyech, Yunus Akgün, Efe Akman, Atakan Ordu
  • Forvet Oyuncuları: Mauro Icardi, Dries Mertens, Wilfried Zaha, Michy Batshuayi
  • Genç Oyuncular: Ali Yeşilyurt, Ali Turap Bülbül

Galatasaray, Young Boys karşısında zorlu bir sınav verecek. Barış Alper Yılmaz’ın durumu maç gününe kadar takip edilecek, ancak kritik mücadelede forma giyip giyemeyeceği henüz belirsizliğini koruyor. Galatasaray, eksiklerine rağmen İsviçre deplasmanından avantajlı bir sonuçla dönmeyi hedefliyor.