Gündem

Ankaragücü Başkanı'nın Hakeme Saldırısına İşaret Ederek Ateş Ailesinden Sert Tepki!

Sinan Ateş'in Ablasından Çarpıcı Çıkış: "Kurşun Yiyenin, Tokat Yiyen Kadar Gündem Olmadığı Bir Ülkede"

Abone Ol

Ankara'da 2022 yılında cinayete kurban giden eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in ablası Selma Ateş, son günlerde gündemi sarsan bir olaya dikkat çekti. MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçında Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e saldırması olayına atıfta bulunan Selma Ateş, sosyal medya üzerinden çarpıcı bir açıklama yaptı.

Selma Ateş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Kurşun yiyenin, tokat yiyen kadar gündem olmadığı bir ülkede yaşıyorsak, kapansın kulüpler, yıkılsın stadyumlarınız" ifadelerine yer verdi. Bu sözlerle, cinayete kurban giden Sinan Ateş'in trajik ölümü ile Ankaragücü Başkanı'nın hakeme saldırısı arasında bir benzerlik kuruldu.

Sinan Ateş'in cinayeti, Türkiye genelinde büyük bir üzüntü ve tepkiye neden olmuş, olayın hala devam eden dava süreci kamuoyunun dikkatini çekmişti.

Ablası Selma Ateş'in bu çıkışı, ülke genelinde spor ve şiddet olaylarına karşı duyarlılığı bir kez daha gündeme taşıdı. Gelişmeler, toplumun spor sahalarındaki şiddet olaylarına ve adaletin eşit uygulanmasına olan hassasiyetini yeniden tartışmaya açtı.

Gelişmelerin Detayları:

  • Selma Ateş, Ankaragücü Başkanı'nın hakem Halil Umut Meler'e saldırısına atıfta bulunarak çarpıcı bir açıklama yaptı.
  • Ateş, "Kurşun yiyenin, tokat yiyen kadar gündem olmadığı bir ülkede yaşıyorsak, kapansın kulüpler, yıkılsın stadyumlarınız" dedi.
  • Sinan Ateş'in 2022 yılında Ankara'da cinayete kurban gitmesi ve olayın hala devam eden dava süreci gündemi meşgul etmeye devam ediyor.
  • Ablasının sözleri, toplumsal duyarlılık ve adalet konularında yeni tartışmaları beraberinde getirdi.