Asayiş

Aksaray'da TIR ile Otomobil Çarpıştı: 2'si Çocuk 6 Yaralı

Aksaray-Ankara kara yolunda meydana gelen trafik kazasında, TIR ile otomobilin çarpışması sonucu 2'si çocuk 6 kişi yaralandı. Kaza, saat 21.30 sıralarında TOKİ kavşağında gerçekleşti.

Abone Ol

Osmaniye'den Ankara'ya giden Emirhan Kahvecioğlu (27) yönetimindeki 80 AEY 160 plakalı otomobil, kavşakta Enes Günay (27) idaresindeki 01 EG 576 plakalı TIR ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle takla atan otomobil hurdaya döndü. Kazada otomobil sürücüsü Emirhan Kahvecioğlu, eşi Hazal Kahvecioğlu (28), kızı Hazem Mina Kahvecioğlu (5), kayınvalidesi Nurgül Şahin (52), baldızı Deniz Şahin (15) ve kayınpederi Ali Asker Şahin (61) yaralandı.

"Bize Ne Oldu?"

Kaza ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılardan Hazal Kahvecioğlu, müdahalede bulunan sağlık görevlilerine, "Annem nerede? Bize ne oldu? Hiçbir şey hatırlamıyorum. Her tarafım ağrıyor. Babam nerede? Ne olur ses verin bana," diyerek panik ve korku dolu anlar yaşadı. Sağlık ekipleri, yaralı kadını sakinleştirmeye çalıştı.

Kazanın Ardından

Yaralı 6 kişi, ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazadan yara almadan kurtulan TIR sürücüsü Enes Günay, polise verdiği ifadesinde, "Yola çıkan aracı gördüm, fakat aracımda 27 ton yük vardı. Frene bastım, ama durmadı, çarptım," diye kazanın nasıl olduğunu anlattı. Günay, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor. Bu kaza, trafik güvenliği konusundaki dikkati bir kez daha gözler önüne serdi. Yetkililer, sürücülerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiğini vurguladı.