Spor

Adana Demirspor'da Murat Sancak Dönemi Sona Erdi

Adana Demirspor'da başkan Murat Sancak, Samsunspor yenilgisi sonrası istifa etti. Görevi Bedirhan Durak devraldı. Sancak, veda mesajında sert ifadeler kullandı.

Abone Ol

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Samsunspor yenilgisinin ardından istifa etti. Görevi Bedirhan Durak devraldı.

Adana Demirspor'da Şok İstifa

Adana Demirspor'da son dönemde yaşanan kötü gidişat ve ligdeki kötü performansın ardından başkan Murat Sancak, Samsunspor karşısında alınan 3-1'lik mağlubiyet sonrasında istifa etti. Kulüpten yapılan açıklamada, 7 Ekim 2024 tarihi itibariyle başkanlık görevine Bedirhan Durak'ın atandığı belirtildi.

Murat Sancak: "Kusura Bakmayın, Hakkınızı Helal Edin"

Murat Sancak, istifa kararıyla ilgili yaptığı açıklamada, Adana Demirspor'un bazı "kan emici" kişiler tarafından bu hale getirildiğini belirterek, camiaya bu kişileri tek tek açıklayacağını duyurdu. Görevi bırakma kararının maçtan önce alındığını ifade eden Sancak, "Bugün almış olduğum bu veda kararı, bugünkü maçtan önce almış olduğum bir karardır," dedi. Ayrıca Adana Demirspor taraftarlarına seslenerek, "Kusura bakmayın ve hakkınızı helal edin," ifadelerini kullandı.

Yeni Başkan Bedirhan Durak

Adana Demirspor'da Murat Sancak'tan boşalan başkanlık koltuğuna Bedirhan Durak getirildi. Kulüp, bu yeni dönemde daha olumlu bir ivme yakalamayı hedefliyor. Sancak, görevden ayrılmasına rağmen kulübü gerçekten sahip çıkacak kişilere devretmek için mücadeleye devam edeceğini vurguladı.

Sancak’tan Sert İfadeler

Murat Sancak, açıklamasında Adana Demirspor'un kötü gidişatına neden olan kişilere sert eleştirilerde bulundu. Sancak, "Bu kulübü asla alamayacak ve emellerinize ulaşamayacaksınız. Adana Demirspor’u sizlere rağmen, sizlerle mücadele etmeye devam ederek, gerçek anlamda sahip çıkacak kişilere devredeceğim," dedi.

Sancak'ın Veda Mesajı

Sancak, görevi bıraktığını açıklarken, bugüne kadar kulübe verdiği tüm desteği mavi-lacivert renklere gönül verenlere helal ettiğini belirtti. Bu istifa, Adana Demirspor camiasında şok etkisi yaratırken, kulübün geleceği hakkında da soru işaretlerine neden oldu.